Flagermus piñatas

Blood Popcorn!

Hvad siger du til en portion popcorn dækket af blod til fredagsfilmen imorgen aften?  
Jeg må sige, at jeg er en stor fan af popcorn. Plain, saltet, kandiserede, karamel, kirsebær, jordbær, ananas, lakrids, hindbær, is… Du fangede pointen ikke? Så når jeg snubler over en opskrift på Jell-O dækket popcorn som ligner blood popcorn, er jeg nødt til at prøve den, da jeg har halloween tema på bloggen indtil den 31 oktober.
Hvad du skal bruge:
Halvanden pose poppede popcorn 
50g smør
3 spsk honning
1½ dl sukker
85g kirsebærgelatine pulver

Forvarm ovnen til 150°C.
Kom smør og honning i en gryde over medium varme. 
Rør rundt, indtil smørret er smeltet og tilsæt sukker og gelatine.  
Øg varmen og bring det i kog. 
Reducer varmen og lad det simre i 5 minutter.
Tag gryden af varmen og hæld popcornene i gryden og vend forsigtigt blandingen sammen, men PAS PÅ fingerne! det er meget varmt… Bland indtil popcornene er grundigt dækket. 
Spred blandingen jævnt på en bradepande med bagepapir.
Bag i ovnen i ca 10 minutter.
Lad dem stå og blive kolde på pladen og bræk dem så i stykker og nyd. 
Alvorligt, det her er lækkert! Det er sødt, salt, crunchy … yum!

Følg Sweet Addiction på facebook og bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flagermus piñatas