De dødes dag hoveder.

Fransk Nougat

Thomas’ ynglings slik er og bliver marshmallows og fransk nougat! så efter en lang trænings dag, hvor han er blevet godt og grundig lækkersulten efter SLIK og søde sager, er de her et kæmpe hit! 

De er perfekte, konsistensen er blød med sprøde pistacienødder, de smager af blomster honning, og de ristede pistacienødder giver dem et lækkert bid! 

Du skal bruge:
60g sukker
75g æggehvider
120g vand
340g sukker
210g glukose
210g blomster honning
350g mandler
150g pistacienødder
 
Pisk sukker og æggehvider luftig og stiv.
vand, sukker, glukose og honning sættes over og koge ved moderat varme, til den opnår en temperatur på 145 grader.
Mandler og pistacienødder ristes let på en pande.
Den kogende sukkerlage hældes i en tynd stråle ned i marengsen, mens der piskes. Rør i ca. 10 minutter, til massen er sej og lettere afkølet. Dette kræver en robust røremaskine eller gode armkræfter. 
Tilsæt tilsidst de let ristede nødder, og vend derefter massen ud på en silikonebageplade strøet med flormelis.
Nougaten rulles ud med en kagerulle til den ønskede størrelse. Lad den afkøle natten over, og skær den ud i ønskede stykker.

Følg Sweet Addiction på facebook og bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De dødes dag hoveder.