Baileys - irish creme

Årets vildtret 2012

Jeg har haft lidt travlt her hen over weekenden, så har ikke haft tid til at skrive herinde!! slemme slemme mig! 
Denne post er lidt ved siden af mit tema, men hvis du følger mig på Instagram, så har du nok opdaget at jeg elsker alle former for mad.
Jeg er fascineret af alle slags mad og alle slags kokke. Og da jeg skal til at tage jagttegn, syntes jeg det var oplagt at tage med til årets vildtret idag, for at få lidt inspiration, hvilket også er årsagen til at jeg ikke har fået skrevet dagens søde indlæg. 
Hvis du KUN er her for de søde sager, så se endelig bort fra dette indlæg! 

Her er en lille blanding af billeder fra arrangementet idag, enjoy!Klik her for at se flere billeder:
Alle skulle servere både en forret og en hovedret.
Vinderen blev Brian L. Hasse, STORT TILLYKKE!
Hans forret var en frikassé af fasan med citron, kål og hasselnødder og hans hovedret var ryg af dådyr med braiseret kølle, 100% chokolade, tyttebær og røget marv.   
Her ses vindermenuen, og den næstbedste menu.Personligt syntes jeg at hans forret var alt for stort og at det var den helt forkerte tallerken han serverede hovedretten på! Ville udfra udseendet vælge David Johansens retter som kom på anden pladsen, men da jeg ikke smagte hverken eller, kan jeg ikke udtale mig om smagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baileys - irish creme