Årets vildtret 2012

Woodshade Organics

Det ringede på døren kl 8:11 imorges! hvilket er ret tidligt, selv på en hverdag, når man kommer i seng kl 4 på grund af en lille mand, som ikke lige syntes at det var sengetid.
I protest stod jeg op og lukkede, hvad jeg troede, avisdrengen ind! GRRRRR! 
Men nej, det var postbudet, som ligesom mig åbenbart var træt, så han sendte en pakke op med elevatoren. Bor altså kun på anden sal, ikke 5, så det burde være overkommenligt at gå op. 
Anyway, der stod så en pakke til mig da døren gik op.  Men da jeg kun går og venter på en stor pakke, blev jeg ret så overrasket over at der stod en lille pakke derinde. Så nysgerrig som jeg er, måtte jeg jo se hvad det var, og se lige hvad der gemte sig i pakken: 

En kasse fyldt med godter til fremstilling af julekonfekt! Bestående af marcipan, lys nougat, mørk nougat, mørk chokolade, lys chokolade og mandler/valnødder og et fint lille opskrifthæfte fra Woodshade Organics.
Gik strakt i køkkenet med Christian i en bæresele for at prøve marcipanen.

Ummm, hvor var den god, der røg flere stykker ned RAW. Er ellers ikke meget for marcipan, syntes hurtigt det bliver alt for tungt.. 

Jeg syntes altid man kan komme marcipan og nougat sammen i en klassisk kombination, men ville prøve at bruge marcipanen med lidt sødere og syrlige elementer. Fandt derfor tørret papaya, en appelsin og kirsebærpulver frem, og så lavede jeg ellers konfekt i den søde forstand. 
Opskriften kommer senere idag, for nu har jeg travlt, skal ind og arbejde på Kokkeriet.

I må have en fabelagtig mandag.

Følg Sweet Addiction på facebook og bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets vildtret 2012