Indblik i køkkenet idag

Kaffekonfekt med lakrids og hvid chokolade

 Her er den lovede opskrift fra igår:

For at lave 15 kugler, skal du bruge:
100g marcipan
1 tsk stærk kaffe
½ tsk kanel
2 tsk lakridspulver
1 tsk citronsaft
1 knsp muskatnød
100g hvid chokolade
1 tsk lakridspulver

Ælt marcipan, kaffe, kanel, lakridspulver og muskatnød sammen og rul massen til 15 lige store kugler og dyp dem i hvid chokolade og drys tilsidst med lakridspulver.

   

1 kommentar

  • Ligenu nyder jeg en kop kaffe med kakrids, det er jo nemt at lave :)Det sgamer bedre end forventet me5 jeg erkende, kaffe smagen er ikke se5 tydelig, og jeg kom bare et lille bitte drys karids i..Sidder og te6nker om et drys lakrids pulver ogse5 ville ve6re godt i varm kakao Mmmm hvem ved ;O)Birgit

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indblik i køkkenet idag