Kaffekonfekt med lakrids og hvid chokolade

konfekt med solbær, hasselnød, hvid chokolade og rå lakrids

Her er den anden opskrift på lakrids konfekten: 

For at lave 15, skal du bruge:
75g marcipan
2 spsk solbær marmelade
1 tsk koncentreret solbærsaft
½ tsk rå lakridspulver (John Bülow rå lakridspulver)
15 hasselnødder
100g hvid chokolade
½ tsk rå lakridspulver (John Bülow rå lakridspulver)

Ælt marcipan og lakridspulver sammen og lav 15 lige store stykker.
Rul en hasselnød ind i hvert stykke marcipan og dyp dem i hvid chokolade og drys med rå lakridspulver.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaffekonfekt med lakrids og hvid chokolade