Paranødcookies med chokolade

Maraschino kirsebær konfekt

Jeg elsker de kirsebær man får, når man bestiller en eksotisk drink. Maraschino kirsebær, MUMS! Kan finde på at bestille en drink fremfor en anden bare på grund af kirsebæret, også spørge om jeg ikke liiiige kunne få et ekstra bær. Så da jeg var i Metro og købe ind til årets julekurve i sidste uge, kunne jeg ikke gå uden at købe et glas kirsebær. Mine juleprojekter i køkkenet i år har stået i konfektens tegn hvilket i nok har opdaget, og den her opskrift skal med her på falderebet. Jeg lavede denne lille lækkerbisken sidste jul og det var by far den første der forsvandt.
Da vi var i Spanien forrige efterår, plukkede jeg en masse mandler, som jeg endte med at lave en stor portion marcipan af, – Casa La Vista marcipan.
I år gjorde jeg det så igen, med formål at lave dem her. 

For at lave 20 stykker, skal du bruge:
20 Maraschino Kirsebær m. stilk
50g marcipan
100g hvid chokolade
20 konfektforme

Del marcipanen i 20 lige store stykker, og pak kirsebærerne ind.
Dyp bærerne i hvid chokolade og kom dem forsigtigt i en konfektform. 
Voila!  
Pas på de ikke forsvinder inden du overhoved servere dem.  

Følg Sweet Addiction på facebook og bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paranødcookies med chokolade