Lakridskugler

Follow

Sidder lige nu med en pyldret lille en der har fået 2 små tænder, så en iskoldbidering og mors arm er i høj kurs, så har ikke haft tid til at gå i køkkenet de sidste par dage.
Bare fordi jeg ikke har været i køkkenet, betyder ikke at jeg vil snyde jer for et lille indlæg. 
Vidste du godt at du kan følge mig på Instagram og se lidt “bag om bloggen”, forberedelser her op til jul, hvilke julekurve jeg laver i år, lidt inspiration til maden m.m. Du kan finde mig her #nynnecch
Alle mine opskrifter kommer her på bloggen, men facebook bliver jævnligt opdateret med forskellige inspirationsbilleder og idéer som ikke alle finder vejen herind.
Følg Sweet Addiction på facebook:*

Ved at følge Sweet Addiction på Bloglovin, så modtager du dagligt en mail med nye indlæg og opdateringen, så hvis du ikke får tid til at slå vejen forbi Sweet Addiction hver dag, så fortvivl ikke du kan få det hele tilsendt i en mail.
Følg Sweet Addiction på Bloglovin:*

Har du set den nye MadBlogs app? Det er en applikation hvor man kan følge Danmarks dejlige madbloggere. Hvis du henter applikationen og trykker på Favorit og Push udfor Sweet Addiction, så får du en push besked på din smartphone hver gang der kommer et nyt indlæg! cool right? Så går du ikke glip af noget 😉
(intet link)
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lakridskugler