Grøn te frappuccino

Konkurrence – Macaronsæt fra Lékué

 

Nu går starten, de næste 14 dage står i macaronens tegn! Ja jeg snakker om den lille franske kage med fødder og creme i midten! 

Der kommer både opskrifter på forskellige varianter af macarons, mandelmel, en guide til de perfekte macarons, anmelde af produkter og meget meget mere.
Starter ud med en konkurrence hvor en af jer kan vinde et sæt til at lave jeres helt egne macarons hjemme i køkkenet!
Sættet er af mærket Lékué, og er perfekt til at lave macarons med(har selv testet sættet, anmeldelse kommer). sættet består af en bagemåtte, en kæmpe pipette med forskellige tyller og en lille opskriftbog, hvor der er samlet et lille udsnit af opskrifter på forskellige macarons. (tester en af opskrifterne senere på ugen).

Sættet er sponsoreret af Hamonya, som er en af de eneste forhandlere på det danske marked af det spanske mærke Lékué,  sættet har en værdi af 398.-

 

 

 
Alt du skal gøre for at deltage er at syntes godt om Sweet Addiction på Facebook her eller følge Sweet Addiction på Bloglovin her, og skrive et hjerte? i kommentarfeltet herunder.

Hvis du følger Sweet Addiction på både Facebook og Bloglovin eller bare facebook og deler dette billedet, så skriv 2 hjerter??i kommentarfeltet herunder. 

(HUSK at oplyse email, så jeg kan kontakte dig hvis du er den heldige kartoffel). 

Jeg finder en vinder torsdag den 31 januar kl 12! Held og lykke. 

 

*Sponsoreret af Hamonoya  
Billeder er lånt af Hamonoya, og jeg har derfor ikke rettighederne til dem.  

132 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn te frappuccino