Konkurrence - vinderen er!

Januar i billeder!

Hvad fik i lavet i januar ? 

Mit nytårsfortsat kan jeg lige så godt afsløre; jeg skal overholde alle træningspas, være åben overfor nye udfordringer, huske at spise morgenmad og den sidste dag i måneden samle de billeder jeg nu engang har taget af familien og samle dem i en lille collage, så når året er omme, har jeg 12 små collager som måske kan blive lavet til én stor? Indtil videre er det hele blevet overholdt, 1/12 😉 oh well ville nu overholde dem, nytårsfortsæt eller ej. 

Havde nogen af jer et nytårsfortsæt der blev droppet eller som måske stadig bliver overholdt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - vinderen er!