‚úē
macarons med m√łrk chokolade ganache og cognac kirseb√¶r

Hvad syntes i?

Uhhh tiden går stærkt! Er i fuldgang med hele 5 projekter! to hemmelige, en baby ;), vores kommende bryllup og et fint lille projekt i Adobe Illustrator som forhåbenlig kommer til at slå benene væk under modtagerne ūüėČ
Her har været lidt stille på bloggen, da de andre projekter fylder ret meget og ikke er specielt gode til at deles om tiden, især lille Christian kræver at det meste bliver brugt på ham. Han er snart 8 måneder! Som tiden dog flyver, han er godt igang med at lære at kravle, kan efterabe simple bevægelser som at ryste på hoved, spiser efterhånden det samme som os pånær chokolade selvfølgelig. 
Vi flyver til Spanien på lørdag for at finde et sted til brylluppet (læs: for at hente spanske ingredienser) og kommer hjem den 2 april, hvorefter vi tager afsted til Lanzarote, hvor en sød træner vil være mig behjælpelig med en pisk 24/7. 
Planen for bloggen er derfor på nuværende tidspunkt lidt på standby indtil slut april, hvor vi kommer hjem igen.

 
Jeg går tilgengæld og fifler lidt med idéen om at lave bloggen fuldstændig om! – så tag jer endelig ikke af at den måske ser underlig ud i et par dage eller at man ikke kan søge på siden og så videre.

 Projekt blog kaos er sat igang!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

macarons med m√łrk chokolade ganache og cognac kirseb√¶r