Påske cupcakes

Gennembruddet!

Jeg går meget op i kost og ernæring og er efterhånden også blevet bidt af triatlon, og vil derfor ændre bloggen i den retning. Jeg elsker at bage og bager derfor en del, men da jeg aldrig selv spiser noget af det syntes jeg det blev lidt af en forpligtigelse at opdatere nye opskrifter i den kategorie. Fremadrettet vil de opskrifter som kommer herind være de ting vi selv spiser herhjemme, både når det kommer til SUNDE søde sager, men helt klart også når det kommer til hvad man kan spise til frokost, snack og så videre. Jeg bliver personligt meget inspireret af blogs, der ligger inspirerende billeder og foreslag til øvelser op, hvilket jeg også gerne vil bruge denne side til. Jeg vil bruge bloggen til at samle de bedste inspirationskilder, mine lækreste opskrifter og selvfølgelig alle de opskrifter og spændende tips og tricks jeg falder over i dagligdagen.

Det har været svært for mig ikke at kunne skrive om de ting jeg selv spiser, da det ikke har passet ind i bloggens tema, så nu skal i bare glæde jer til at få fingerne i min opskrift på verdens bedste salat, fedtfatting chokoladekage, energi bars, protein bars, de bedste smoothies, snacks, idéer til madpakken, de bedste billeder og spændende træningsprojekter med mere.

Bloggen vil derfor gennemgå lidt af en forvandling – opskrifterne som allerede er på bloggen, vil på nuværende tidspunkt blive liggende. Bloggen vil i den næste uges tid se lidt underlig ud og der vil nok mangle en hel del! men bare rolig, om en lille uges tid er alt som det gamle..

Jeg håber stadig de fleste af jer har lyst til at følge med.

Nynne 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påske cupcakes