Three Things Thursday #1

UGENS TRÆNINGS PROGRAM #2

Sidste uges træning blev langt fra som forventet.
Havde kørt for hårdt i sidste uge, så mit knæ gav op i starten af ugen, og jeg endte med at aflyse min cykeltur om mandagen. Ikke nok med at jeg skulle passe på knæet, så blev jeg også syg torsdag nat og resten af ugen blev helt ødelagt. 
Planen var at deltage i et lokalt duathlon om lørdagen inden vi tog hjem søndag, og havde faktisk tilmeldt mig i smug for at overraske Thomas. Da jeg desværre stadig var dårlig fredag, så meldte jeg mig fra igen for ikke at ende med at få en dårlig oplevelse. – Racet blev så aflyst om lørdagen på grund af vejret var for varmt, så gik heldigvis ikke glip af noget. 

Mandag: Hviledag.
Tirsdag: Svømning (slog her min rekord og svømmede 2 km), tog med på dagens cykeltur, men var nødt til at vende om pga smerter i venstre knæ.
Onsdag: Svømning i åbent vand, kupperet løb og svømning i pool med fokus på teknik. 
Torsdag: Morgenjog. 
Fredag: Cykling, var nødt til at droppe dagens svømning pga sygdom :/.
Lørdag: Ingenting :S
Søndag: Hjemrejse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Three Things Thursday #1