UGENS TRÆNINGS PROGRAM #2

Anmeldelse af MyFitnessPal #1

I håb om at få en forståelse af, hvordan mine spisevaner påvirker mit helbred, befandt jeg mig på jagt efter en god app til at spore mit kalorie-indtag og motion. Efter flere uger med forskellige apps, endte jeg ud med Myfitnesspal som en er en gratis app, jeg nu bruger dagligt på både Iphone og Ipad. Appen er let at bruge, tracker kalorie-indtag og overvåger både min kost-og motionsvaner på ét sted.
Da jeg oprettede en profil på myfitnesspal, skulle jeg indtaste min alder, køn, aktivitetsniveau og hvor meget vægt jeg ønskede at tabe. Myfitnesspal satte derefter en tidsramme op for hvor lang tid det vil tage mig at tabe de indtastede kilo og kom med en realistisk foreslag til hvor mange kalorier jeg skulle indtage om dagen.
Gennem diagrammer og grafer er der tydeligt efter et par uger at se de forskellige tendenser og hvor der er muligt at stramme op. 


Databasen
Appen har over 2 milioner fødevarer i sin database, og rigtig mange af dem er danske. Hvis et produkt ikke allerede er i databasen, så er det super let at tilføje varen selv. Hvis man ligesom mig elsker at lave mad, og derfor laver det meste selv, så skal man ikke bakke ud her. Det er hurtigt og nemt at tilføje de forskellige ingredienser og sammensætte dem i en ret og gemme opskriften. Processen var lidt besværlig i starten, men når man har prøvet at tilføje én opskrift, så fanger man det hurtigt. For at finde ud af hvad en vare indholder, så føre man telefonen hen over stregkoden, også har man varedeklationen på skærmen og kan nemt tilføje den rigtige mængde til dagens log.

Træning
 
Når det kommer til træning, så har appen over 350 former for cardio og styrke-træning i databasen. Alt grundlæggende som løb, cykling og spinning er der, men er også stødt på ting som madlavning, opvasken og fiskeri. For at logge en aktivitet, skal du tilføje den tid du har brugt på den specifikke opgave.Hvis du har et nøjagtigt tal fra en pulsmåler eller andre fitness tracker, så er det også nemt at tilføje dette tal og få et klart svar på kalorieforbrændingen.

Konklussionen
Myfitnesspal burde endelig hedde MyFoodiePal, da der afgjort lægges mest vægt på fødevarer valg fremfor fitness vaner. Hvis man har tid og lyst, så virker en statistik over fødevare og et pulsur med kalorieforbrænding lidt mere præcis, men er yderst tidskrævende. Appen har godt styr på fødevare, kalorie indtag, men bliver lidt uklar når man tilføjer de forskellige workouts og levere ikke et generelt tal for kalorieforbrænding. 
Brugen af myfitnesspal har gjort mig mere bevidst om min kost og mit valg af motionsformer og holder mig ansvarlig for de mål, jeg sætter. 
Jeg har desværre ikke taget fuld fordel af fællesskabet, men hvis du vælger at gøre din profil offentlig, kan venner på sitet dele tips og opskrifter med dig og heppe på dig efter endt træning. Enhver som er seriøs omkring vægttab, der vil sporer deres fremskridt vil drage fordel af denne service.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS TRÆNINGS PROGRAM #2