Spinatvafler med laks & stenbiderrogn

jordbær plukker

Snakkede i februar med coolstuff.dk angående nogle nye fede gadgets til køkkenet og de sendte mig lidt forskelligt – men da jeg har haft små travlt og det ikke lige passede ind, så høre i  først om det nu. 
De sendte mig en jordbærplukker. I sig selv syntes jeg det var lidt af et overkill, men da jeg altid bliver øm under neglene efter at have plukket en STOR portion, så gav jeg den en chance. – ja jeg har baby hud lige under neglene. 
Jeg fik fat i et kilo jordbær og gik straks igang. Jeg startede med at løfte stilken og det lille blad op og snoede det let, så det var nemt at komme til med plukkeren, men efter et par håndfulden føltes det lidt som et dobbelt arbejde. 
Resten af tiden lod jeg plukkeren tage fat ovenpå bladet, twistede og rykkede den bagud. Wuupsi, også stod jeg med et smukt jordbær med et lille stjerne udstik i toppen. 
Alt i alt en super handy lille ting at have i køkkenet – jeg slap for at skære jordbæret og ødelægge “figuren”, slap for at blive øm under neglene og det gik meget hurtige end normalt, da jeg lige havde fanget hele pointen. 
 
*Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinatvafler med laks & stenbiderrogn