Chia Fresca: en naturlig energidrik

Solsikkedip med sticks

IMG_1390

Christian var lidt småsyg sidste uge, og har ikke rigtigt kunne få noget i ham siden, men da jeg tog en pose solsikkekerner ud af skabet kom ham løbende “miiiiiin miiiiiin maaaaaardd” så ja endte ud med at lave en lækker dip med brødsticks til ham, og han elskede det. Solsikkedip med sticks
IMG_1376

Solsikkedip med sticks opskrift

Til en lille skål, skal du bruge;
2 dl solsikkekerner
1 spsk jomfru olivenolie
1 dl vand
1/2 tsk tabasco
Skal og saft fra 1 citron
Salt & peber
2 lyse tortillas
2 spsk jomfru olivenolie

Skær tortillasne i stave og placer dem på en bageplade og drys med olie.
Tænd ovnen på 200 grader.
Kom en plade med solsikkekerner og en plade med tortillas i ovnen.
Bag begge dele i 10 minutter.
Kom solsikkekernerne i en foodprocessor sammen med olie og vand.
Tænd og giv det små 2 minutter inden tabasco, saft og skal tilsætter.
Giv det yderligere 2 minutter og smag det til med salt og peber.
Anret i en fin skål og server det som  Appetizer, en snack i ulvetimen eller som et mellemmåltid.

IMG_1385Screen Shot 2013-09-01 at 14.31.02

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chia Fresca: en naturlig energidrik