Stenalderbrød med tranebær

Ristet squashsuppe

IMG_3097

Ristet squashsuppe opskrift

Til 4 personer, skal du bruge følgende;

1 løg, skåret i skiver
2 squash, skåret i skiver
4 spsk olivenolie
2 dl madlavningsfløde
2 tsk karry
salt & peber
1 lille rødløg
1 lille rød peberfrugt

Tænd ovnen på 220 grader.
Kom løg og squashskiverne i en pose sammen med olien og ryst det godt sammen.
Spred det jævnt ud på en bradeplade beklædt med bagepapir og bag det indtil de er gyldne, ca 30-40 minutter.
Kom grøntsagerne op i en gryde og brug en stavblender til at puréer massen.
Kom gryden over medium varme og tilsæt bouillion og bring det i kog.
Tilsæt madlavningsfløde og karry og smag det til med salt og peber og sænk varmen til medium-lav og lad det simre i små 20-30 minutter.
Skær peberfrugt og rødløg fint og server det ovenpå suppen, server eventuelt også nogle flutes med gedeost, opskrift her.

IMG_3112

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stenalderbrød med tranebær