Ristet squashsuppe

Hvorfor har her været så stille?

Ja godt spørgsmål og det kræver en lille forklaring. Jeg sad i marts og læste til min matematik eksamen, og faldt over en artikel i Berlingske om boligmarkedet udvikling det sidste år – for det er der jo også matematik i 😉 Det blev startskuddet til en hurtigt boligjagt. Vi var ude og se på flere steder og vi fandt lynhurtigt et hus vi kunne se os bo i.
Alt blev pakket i god tid inklusiv alle mine køkkengadgets, så stod egentlig bare med det mest basale inden vi flyttede, så jeg kunne fokusere udelukkende på eksamen.

1921919_533939886144_8610444944808523018_n


Vi overtog huset den 1 juni, hvor de næste 14 dage blev brugt sammen med min familie udenfor med at gøre haven og terrassen klar, mens huset blev malet.
Vi flyttede alle vores ting med hjælp fra familie og venner over i huset den 14 juni og vi sov i huset for første gang samme aften. Tror aldrig nogen af os har sovet så godt og mørkt før! Wauv.
jeg havde min sidste eksamen den 16 juni og endelig kunne vi slappe lidt af.
Vi kunne bare ikke slappe helt af, da vi nu med hastige skridt kom nærmere på min termin den 27 juli.
Fortsættes…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ristet squashsuppe