Hvorfor har her været så stille?

Baby

Efter længere overvejelse har jeg valgt at skrive min fødselsforløbet herinde.
Babyværelset var klart og vi manglede nu bare det lille nye familiemedlem.
Thomas var den eneste der kendte kønnet, så jeg stod stadig uvidende om jeg skulle have en lille dreng mere eller om jeg skulle have en lille pige med hjem. Han havde også købt den lilles første sæt tøj og fået det pakket ind, så den lille kunne få den rigtige farve på hjem fra hospitalet.
Tirsdag den 1 juli Kl 23:59 kom den første regelmæssigt ve.
Thomas var gået i seng og havde lige tjekket hos Christian som sov tungt.
Istedet for at vække hele hytten for at fortælle at nu er det nu vi bliver en mere – som jeg gjorde da vi ventede Christian 😀 så valgt jeg at fylde karbadet. Inden det var helt fyldt, havde Thomas dog opdaget at der var noget under opsejling og stod op. Veerne kom fra start med 2 minutters mellemrum og nåede da også kun at sidde i badet i 5 minutter inden de nu var nede på 1 minut.Jeg gik rundt og overvejede en hjemmefødsel og fik pakket en taske og drukket en halv Mathilde jordbærshake, mens Thomas løb lidt rundt som en hovedløs kylling ?? Han fik ringet til alle dem han skulle og fik ringet til min søster som skulle komme og være der sammen med Christian.
Kl 1:10 Snakkede jeg med en
Jordmoder ude på Hvidovre, hun syntes nu ikke at jeg lød til at være i aktivfødsel, men da de ikke havde travlt måtte vi godt komme ud forbi til tjek, da jeg insisterede da mine veer kom med under ét minuts mellemrum.
På vej ud på Hvidovre, blev ‘Happy’ spillet i radioen, som vi sad og sang med til indimellem veerne. Ved hver eneste ve hele vejen gennem forløbet rokkede jeg hofterne trods smerter i otte taller for at hjælpe processen.
Da vi kom frem kl 1:51 blev jeg tjekket og var allerede 7 cm åben, fik en fødestue længere nede af gangen og fik beskeden at vi skulle gå derned. Halvvejs nede af gangen begyndte det at tynge og blev nu kørt ned på stuen i et hastværk.
5 presseveer senere var h*n ude kl 2:14.
Fik den lille op på maven med det samme, men turde simpelhen ikke tjekke hvilket køn vores lille nye vidunder havde.
Thomas nåede også at spurgte et par gange om jeg ikke var nysgerrig inden jeg endelig kiggede.
Det var en PIGE!!! Så nu havde vi en af hver, hvilket jo var helt perfekt. Troede godt nok at vi ventede os en dreng, så blev ret overrasket.foto 2Thomas hev pakken frem med tøjet, og han havde fået det rigtige køn at vide, for tøjet var lyserødt 😛
Vi tog hjem, hvor min familie ventede på os med morgenmad og storebror gave til Christian.
Jeg hentede Christian og spurgte ham hvor baby mon var henne. Han pegede på min mave og kom med et stort smil. Tog ham med ned hvor resten af familien stod med autostolen med lille pigen, han kiggede på hende kort og blev så distraheret af de seje biler mormor og morfar havde medbragt til ham.
foto 1foto-20

Christian elsker sin lillesøster og prøver altid at trøste hende og man skal løbe om kamp med ham hen til tremmesengen, når hun græder for han vil også trøste og kysse hende.
Det første han snakker om når han bliver hentet i vuggestuen er hans lillesøster. Han syntes dog som de fleste med mindre søskende, at den der skrigeballon kan være liiiidt irriterende til tider 😛

2 kommentarer

  • Dzejna

    Stort tillykke med den lille 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stort tillykke med lillepigen – og hvor er det bare nogle skønne billeder I har fanget af de to søskende.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor har her været så stille?