Ærtedip

Grønne bønner med feta og dild

IMG_2245Denne lille ’salat’ er super lækker som tilbehør til grillmaden eller som en hurtig måde at få lidt grønt ind på menuen, da den passer godt til det meste ved at variere lidt på de øvrige råvarer udover bønnerne. Grønne bønner med feta og dildTil en stor skål, skal du bruge følgende;
600g grønne bønner, gerne friske, men frost går an
1 tsk eddike
1 tsk skalotteløg
2 spsk olivenolie
1 dl græsk feta (den store blok man kan smuldre)
1 rødløg, skåret i tynde strimler på langs
1/2 dl hakket dild
Salt & peber
7 dl vand

Kog vand i en gryde og tilsæt de grønne bønner og kog i 5 minutter.
Kom hurtigt bønnerne over i en skål med isvand for at forhindre at de koger videre.
Bland olivenolie, eddike, løg, salt og peber i en skål og bland det godt sammen.
Vend bønnerne og feta i blandingen og anret inden servering. voila! IMG_2236

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ærtedip