Proteinis med cookie dough

hjemmelavede fritter

IMG_2398hjemmelavede fritter
Jeg har kun fået grillet én gang siden februar, ja jeg griller nemlig også når det både regner og sneer udenfor 😀 Sidste gang lavede jeg en anden variant af de her fritter, og iaften står de her så på menuen! 

hjemmelavede fritter opskrift

Til 2 personer, skal du bruge følgende;
2 store bagekartofler
1 tsk havsalt
1 tsk paprika
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
1 tsk tørret timian
1 tsk oregano
1 knsp cayennepeber
2 spsk olivenolie
4 spsk friskrevet parmesanost til servering
evt lidt koriander

Forvarm ovnen på 225 grader.
Skær kartoflerne i 6 både på langs og kom dem i en pose sammen med rester af ingredienserne, pånær parmesanost og ryst dem godt.
Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir uden at de overlapper hinanden.
Drys lidt ekstra havsalt udover fritterne.
Bag fritterne i 35 minutter, med en vending undervejs, så de bliver bagt jævnt.
Anret fritterne i en skål og riv parmesan udover lige inden servering og server dem varme.

Ernæring per portion
Kalorier 176,8
fedt 2,6 g
Kulhydrat 35,5 g
Protein 4,3 g

IMG_2430Jeg servere mine med en avocadodip som er kaloriefattig i forhold til feks en guacamole.
Opskriften kommer lidt senere på måneden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinis med cookie dough