Ribssirup

Ristede mandler med kryddersalt

Denne lille snack er altid et hit, især for mig, når jeg sidder med Bella og føler jeg er ved at gå kold.
Jeg laver altid rigeligt når det kommer til snacks på grund af Thomas spiser det hurtigere end jeg kan nå at lave det, og denne gang er ingen undtagelse. Ristede mandler med kryddersaltIMG_3139

Ristede mandler med kryddersalt opskrift

Til en bradepande skal du bruge følgende;
200g mandler
1 spsk kryddersalt

Start med at tænde ovnen på 200 grader.
Beklædt en bradepande med bagepapir og bag mandlerne i 6-7 minutter. Smag evt på dem undervejs for at sikre at de har fået nok og er rigtigt sprøde.Hæld kryddersaltet i en ziplock pose, tilsæt mandlerne og ryst det godt.
Spred mandlerne ud på bradepanden igen og lad dem køle af inden servering.
Opbevar dem tørt i en pose eller lufttætbeholder, så kan de holde sig i små 14 dage inden de begynder at blive småbløde.

IMG_3151

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ribssirup