Electrolux stafet: Langtidstilberedt Kalvehjerte

Chai med lakrids og roser

Chai med lakrids og roserVi drikker ikke specielt meget te eller kaffe herhjemme i hverdagen, men når vi har gæster, så laver vi tit lidt ekstra lækkert og denne blanding er begyndt at blive lidt af en favorit.
Jeg servere den varm, kold med isterninger og blended med proteinis og folk bliver overrasket over smagen hver eneste gang.

Chai med lakrids og roser opskrift

Til 1 liter, skal du bruge følgende:

10 tørrede rosenknopper
8 grønne kardemommekapsler
1/4 kanelstang, brækket i mindre stykker
2 tsk lakridsrod, skåret i mindre stykker
1/2 tsk tørret ingefær
3 tsp sorte teblade
500 ml vand
500 ml letmælk – skummet er lidt for let og sød er for meget in my opinion.
75g honning
Start med at komme alle krydderierne i en kaffekværn pånær ingefæren eller knus dem i en morter.
Kom alle ingredienserne(pånær mælken og honning) i en gryde og bring det i kog.
Lad det koge i 10 minutter og tilsæt mælken og få det op og koge igen, under konstant røring i 1 minut.
Tag gryden af varmen og lad det trække i små 5 minutters tid og sigt så teen og smag den til med honning og server straks.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Electrolux stafet: Langtidstilberedt Kalvehjerte