Værtindegave #1 Glutenfri chokoladekage

Rodfrugtsuppe med kammuslinger

Hvad skal i spise på sådan en trist mandag som idag ? Her står den på rodfrugtssuppe med kammusliger. YUM!!

Rodfrugtsuppe med kammuslinger

Rodfrugtsuppe med kammuslinger

Opskriften er udviklet for Urtekram, så dette er en gengivelse;
Suppe til 4 personer, kræver følgende:
3 fed hvidløg
1 løg
200g Persillerod
200g knoldselleri
200g pastinak
1 porrer
2 gulerødder
250g kartofler
2 tsk grøntsags bouillon
1 dl skummetmælk
1 dl ramsløg (hvis du ikke kan få fat i de friske, så gør det tørrede an)
12 kammuslinger (store for at gøre det til en hovedret, og små hvis det “bare” er en forret).

Start med at vaske og skær alt i små tern.
Svits løg og hvidløg  i en stor gryde i lidt olie i 2-3 minutter.
Tilsæt alle rodfrugterne og steg det i yderligere et par minutter.
Hæld vand ved, så det dækker og kom bouillonen i.
Lad det koge i 30-35 minutter og giv det så en tur med stavblenderen.
Hæld mælk i og drys med finthakket ramsløg og giv det et par minutter mere.
Mens suppen lige kommer op og koge igen, så steg kammuslingerne i 3-4 minuttter og server med lidt brødkarse på toppen.
Velbekommen 🙂 Rodfrugtsuppe med kammuslinger

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Værtindegave #1 Glutenfri chokoladekage