Skærtoft Mølle & Irmas nye melblandinger

Ramsløgpesto

“Ramsløg er SOOO 2009” jaja jeg ved det godt, og det var også den kommentar jeg fik, da jeg hev en veninde med ud og plukke ramsløg, men de smager altid stadig godt, selvom det er flere år siden at de var på mode!! modedyr! 😛

Ramsløg kan bruges til mange ting, og har da også et par opskrifter oppe i ærmet, men vil gerne starte ud med at dele en opskrift på en lækker pesto. Ramsløgpesto
Personligt er jeg ikke den største fan af pinjekerner, så jeg har brugt mandler, men det er smag og behag – så erstat dem endelig med pinjekerner, hvis de falder i din smag. 
Ramsløgpesto

Ramsløgpesto

Til 1 syltetøjsglas på ca. 300 ml, skal du bruge følgende:

2 dl ramsløg (godt presset)
1,1/2 dl olivenolie
1 spsk rigtig parmesan
2 spsk mandler
1/2 tsk citronsaft (efter behov)
Salt & peber

Kom det hele i en foodprocessor og kør det indtil det har den ønskede konsistens, personligt kan jeg godt lide at det har lidt struktur, men det er en smagssag!
Smag til med salt og peber og server med nogle lækre sprøde fritter eller kom det på skoldede glas og brug det i sandwich, salater, pastaretter osv.

Opskriften på fritterne, findes HERRamsløgpesto

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skærtoft Mølle & Irmas nye melblandinger