Søde kartoffelfritter

Holm’s bager og Statoil Manitobabrød

Skærmbillede 2015-04-28 kl. 13.22.16

Var i onsdags ude i Valby i Timm Vladimirs køkkens lokaler til et arrangement for Holm?s bager og Statoil Fuel & Retail, for at se og høre lidt om deres nye samarbejde.
Vi kender alle det brød man køber på tanken, det hvide og let omsættelige franskbrød eller pølsebrødet, der er så kedeligt at det bliver kvalt i ketchup og sennep for bare at få det ned, JA vi kender det!!
Statoil har nu lyttet til deres forbrugere, ja alle vil have kvalitet, selv vores kære lastbils chauffører ? for man kan ikke leve på lyst brød og pølser hele tiden! ;)Statoil og Holm?s bager har indgået et samarbejde om et nyt lækkert bake-off Manitobabrød!! Ja bake-off kan sagtens være lækkert, kender godt alle fordommene. Har selv haft dem om både tankmad og bake-off, men arrangementet med Holm?s bager, har åbnet mine øjne overfor mulighederne med bake-off.
Vi fik alle et Manitobabrød med hjem til at lave vores eget bake-off, og jeg har aldrig haft et brød der stadig havde en sprød skorpe på anden og tredje dagen!! Jeg er hooked og vil tilmed være så fræk, at sige at tanken er mindst lige så godt som bageren, hvis ikke bedre ? da der er lidt vej ind til Holm?s bager fra huset på Amager. Skærmbillede 2015-04-28 kl. 13.22.50 Så nu er det både lovligt, godkendt og tilmed velset at hente et brød på tanken, så længe det er Holm?s nye Manitobabrød man vælger! 😉 

Skærmbillede 2015-04-28 kl. 13.26.05

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søde kartoffelfritter