Grillet ostesandwich GLUTENFRI

Svenske kanelsnegle

Vi tager nok en tur til sverige her i løbet af sommeren for at komme lidt væk og for at komme op og spise en masse vilde blåbær! 😀 Så derfor besluttede vi os for at gå i køkkenet for at lave en omgang kanelbullar! For sådan en omgang kan man altid servere og spise mens man forestiller sig at man allerede render rundt med gummistøvler på i de svenske skove og hamstre bær.Svenske kanelsnegle

Svenske kanelsnegle

Til en omgang kanelsnegle, skal du bruge følgende:
25g gær
3 dl skummetmælk
2 spsk rød sukrin
400g hvedemel
3 tsk kanel
5 spsk sukrin gold
1 æg

Tænd ovnen på 200 gr.
Varm mælken op og opløs gæret heri.
Tilsæt sødemiddel og 375g af melet (bare lad 1-2 spsk være).
Ælt dejen i en røremaskine i 5-6 minutter eller ved håndkraft i 10 minutter og tilsæt det resterende mel.
Lad dejen hæve i 1 time et lunt sted på køkkenbordet.
Del dejen i to stykker og rul hvert stykke ud til en firkant på ca. 20 x 25 cm.
Rør sukrin gold og kanel sammen og fordel fyldet på dejen.
Rul dejen sammen til to pølser, og skær hver pølse i skiver på ca. 2 cm.
Læg sneglene i en springform(tærteform) beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. 20 min.
Pensl med sammenpisket æg og drys eventuelt med svensk perle sukker og bag sneglene i ca. 15 min.God skovtur 😉
Svenske kanelsnegle2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grillet ostesandwich GLUTENFRI