Svenske kanelsnegle

Vi tager nok en tur til sverige her i løbet af sommeren for at komme lidt væk og for at komme op og spise en masse vilde blåbær! 😀 Så derfor besluttede vi os for at gå i køkkenet for at lave en omgang kanelbullar! For sådan en omgang kan man altid servere og spise mens man forestiller sig at man allerede render rundt med gummistøvler på i de svenske skove og hamstre bær.
Svenske kanelsnegle
Til en omgang kanelsnegle, skal du bruge følgende:
25g gær
3 dl skummetmælk
2 spsk rød sukrin
400g hvedemel
3 tsk kanel
5 spsk sukrin gold
1 æg
Varm mælken op og opløs gæret heri.
Tilsæt sødemiddel og 375g af melet (bare lad 1-2 spsk være).
Ælt dejen i en røremaskine i 5-6 minutter eller ved håndkraft i 10 minutter og tilsæt det resterende mel.
Lad dejen hæve i 1 time et lunt sted på køkkenbordet.
Rør sukrin gold og kanel sammen og fordel fyldet på dejen.
Ingen kommentarer endnu