Svenske kanelsnegle

sommeris med 3 farvet frugt til de mindste

sommeris med 3 farvet frugt til de mindsteSommerferie! Yay, vi nyder det godt vejr og er ved at pakke taskerne for at tage en tur til Spanien, ned til de modne figner, det klara vand og de smukke bjerge! Sommeris med 3 farvet frugt til de mindste
Inden vi tager afsted, skal vi dog liiiige have en portion af denne lækre 3 farvet is, som jeg delte for et par uger tilbage inde på Urtekram, og nu får i den også. En 3 farvet is til de mindste familemedlemmere <3

Til 6 is, skal du bruge følgende:

2 kiwier
½ Mango
2 dl Mangojuice
½ banan
2 dl Granatæblejuice
200g danske Jordbær
Start med kiwiisen ved at blende kiwierne og hælde det i isformene, blend nu mango, mangojuice og banenen og hæld det forsigtigt over kiwidelen, stik en ispind i og kom det i fryseren i små 20-25 minutter.
Lav jordbærisen ved at blende granatæblejuicen og jordbærene og hæld dem over mangoisen og kom dem i fryseren i 8 timers tid og nyd nogle sunde lækre is i sommervarmen, når den kommer 😉

Velbekommen
ADDED:

Denne is er SUPER lækker til de mindste. Christian elsker de forskellige farver og smagen af mangois er et kæmpe hit. Bella er kæmpe fan af den røde is og går og siger mor har lavet prinsesse is til hende <3 og at resten af iseen er grimme frøer. Jaaa man høre mange guldkorn fra små rollinger! 😀
Vi har prøvet at lave den måed både granatæblejuice som ovenfor, men også med jordbærjuice, som fungere lige så godt, dog en del sødere, så den blev næsten for sød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svenske kanelsnegle