Mandelbagte squash chips

Grøn te jelly (Matcha pulver)

På en varm forårsdag, er der næsten intet der slår en forfriskende Matcha gelé … Den er tilmed sund og fuld af vitaminer og antioxidanter.

Til 6 glas, skal du bruge:

1 spsk Matcha pulver
2 spsk sødemiddel
510 ml vand
10g Gelatinepulver
Flødeskum på topping

Put Matcha, sukker og 10 ml varmt vand i et bæger og bland godt med en ske.
Put gelatinepulver i en skål og tilsæt 100 ml vand og bland godt.
Kog 400 ml vand og kom det op i gelatinepulveret.
Tilsæt matchablandingen og hæld det op i små glas eller lign. til servering.
Stil dem i køleskabet i 2 timers tid.
Top med flødeskum og drys Matcha på før servering. Personligt er jeg ikke til flødeskum, men da jeg lavede denne lille dessert for nogle venner, kom det altså på 🙂 Det kan snildt udlades. 

Følg Sweet Addiction på facebook og bloglovin.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandelbagte squash chips