Is base opskrift

Frugtlæder

Tiden går stærkt i det lille hjem.. Ungerne vokser og snakker ørerne af mor og far og er blevet så store at de nu selv har fået en lille køkkenhave ved siden af legehuset. Køkkenhaven blev i weekenden fyldt med jordbærplanter, gulerødder, radiser og ærter lige efter Christians hoved.
Har i en køkkenhave hjemme hos jer? Og hvad har i plantet eller hvad har i planer om at plante ?
Mens vi venter på vores fine små planter skal kigge frem, får i her opskriften på en super lækker snack som hele familien kan være med på. Frugtlæder

Frugtlæder

Til en bradepande, skal du bruge ca 125 ml frugtmos.

Opskriften er super simpel, og man tager simpelhen bare mosen og spreder den ud på en silikonemåtte og tørrer den i ovnen ved 100 grader i 7-8 timer.
Dæk frugtlæderet til med husholdningsfilm og skær gennem filmen og lav en masse ruller, rul dem sammen og opbevar dem i en lufttætbeholder, wupti.

 Sæt eventuelt læderet over om aftenen eller tidlig morgen, så er det snacks når i vågner eller kommer hjem efter en hård dag.
Det er super lækkert at have liggende i små ruller til familiens mindste medlemmere, når den lille sult melder sig og det gør helt bestemt “ulvetimen” nemmere for mor og far 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Is base opskrift