Vandkefir med appelsin

Sund nutella

Kalenderen siger august måned, men det føles stadig som vi kun lige har fået overstået julen og nytår, ja og vejret i disse dage spiller med på den idé #hvorersolen.
Mens vi venter på sol og sommer, vil jeg lige dele denne lækre opskrift på sund smørbar chokolade pålæg med jer. Vi har også lige lavet denne lækre figenpålæg.
Sund nutella

sund nutella

Til et glas på 400 ml
Chokolade pålæg
Super lækker chokolade smørepålæg til søndagsbollerne eller en lille syndig madpakke på turen.
Ingredients
150g hasselnødde
100g mørk chokolade, gerne med 72+ kakaoprocent
1,5 dl mandel eller rismælk
4 stenfrie dadler
1,5 spsk kakaopulver
Rist hasselnødderne i ovnen ved 175 grader i ca. 10 minutter og lad dem køle let af.
Rist hasselnødderne til smør i en foodprocesser og tilsæt dadlerne.
Smelt chokoladen over vandbad i en lille gryde eller i mikrobølgeovn på 3x 30 sekunder og kom det i nøddesmøret og tilsæt kakaopulver og mælken og blend det hele godt sammen.
Hæld det i et skoldet glas og opbevar den på køl indtil den skal bruges.
Velbekommen! 😀
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandkefir med appelsin