Proteinkugler med sød kartoffel og sesamfrø

August top 5 opskrifter! #1

For at slutte august af og starte september med maner, får i her de 5 mest populære opskrifter fra august måned; August top 5 opskrifter! #1

Må sige at det var været lige til den søde side denne gang 😉

August måned bød på en masse ting, både smukfest i skanderborg i starten af måneden, en masse husarbejde og forberedelser til fryseren, hvor vi fik lavet intet mindre end 88 måltider til 4 der er lige til at tage op og opvarme eller stege, opskrifterne kommer stille og roligt herinde på bloggen.

Jeg startede tilbage på studiet for en lille uges tid siden nu og ungerne startede op i institutionen igen. Det er så dejligt at se, at ungerne nyder hver eneste dag, hvilket er en KÆPME lettelse for os som forældre. Pædagogerne er så dygtige og man kan se at de både nyder ungernes selskab og det er tydeligt gengældt.
Har fuldt debatten om den moderne pædagog og alle de begrænsninger, prøver ikke at melde mig i debatten, men nøj hvor er det bare dejligt at se lille pigen sidde på skødet og blive nusset i håret når hun er faldet lige inden man kommer ind af døren på stuen. Som man nogle gange gør alt alt for sent på grund af kæden hoppede af eller toget blev forsinket og man ikke er der til anmeldt tid på famly.. At få et glimt af deres hverdag uden at de ved man ser det, det er så ubeskriveligt.
En anden ting er, som i nok har opdaget med domænet, så er jeg flyttet over til bloggersdelight, domænet bliver ændret igen efter weekenden ‘tilbage’ til Sweetaddiction.dk, men vill nu være en del af bloggersdelight teamet i håb om at få nogle flere bekendskaber indenfor samme branche som har samme interesser som migselv 😉
Nummer 5: Matcha frappe
3176-21-1
Nummer 4: Kål med bacon
kael-med-bacon1-1
Nummer 3: Figenpålæg
fignepaalaeg0-1
Nummer 2: Sund nutella
chokolade-paalaeg0-1
IMG_7653
September er godt igang og har aftalt med Christian at vi skal bage i weekenden, men ved ikke lige hvad. Nogle idéer ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinkugler med sød kartoffel og sesamfrø