Sund og hurtig nektarin tærte

Nemme kartoffelvafler

nemme kartoffelvaflerAlt der er former som noget usundt er herhjemme et kæmpe hit hos ungerne her i sommervarmen, så da vi igår var ude efter nisseguld i jorden (læs: kartofler) besluttede vi os for at tage en plante mere end vi skulle bruge til aftensmaden, så vi kunne lave vafler til frokost idag.
Vi har tidligere leget med vaffeljernet, som kan ses blandt andet her, hvor vi lavede rødbedevafler og her hvor vi lavede gulerodsvafler.
Lækre vafler fra det salte køkken, som kan nydes både som tilbehør, en ret for sig selv eller frokost dagen efter der har været kartoffelmos på bordet. Nemme kartoffelvafler

500g kartoffelmos fra dagen før
4 spsk finthakket forårsløg
2 æg
100g hvedemel
2 spsk olivenolie
250g revet cheddarost
50 ml skummetmælk
1/2 tsk bagepulver
1/4 tsk natron
Salt og peber
creme fraiche til servering
1 spsk purløg
1 tsk grøn top fra purløg

Bland alle ingredienserne sammen pånær creme fraichen, og steg dem på en vaffeljern til de er sprøde og gyldne.
Server med creme fraiche og en let blanding af purløg og toppen af forårsløg på toppen.
nemme kartoffelvafler 2Velbekommen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund og hurtig nektarin tærte