Røget lakse dip lige til at nyde på terrassen

Konkurrence: Herbamare salt

konkurrence saltBloggen er de sidste 2 ugers tid blevet ændret en del, da jeg er gået over til at blive et del af Bloggersdelight teamet.
Konkurrence: Herbamare salt
Havde brug for noget nyt, så nu er jeg flyttet til denne fine platform, siden er blevet meget mere brugervenlig for både mig som blogger og for jer som brugere og besøgende!
Yay, se lige den fine menu, hvor alt er overskueligt og lige til at gå til og alle opskrifter er nu delt i forskellige kategorier og lige til at finde.
I den anledning kommer der nu en lille giveaway.
Jeg udlodder 5 kasser Herbamare salt til 5 heldige kartofler. uhh kartoffelmad med salt <3

Personligt har jeg altid salt og vådservietter i tasken, indtil nu har jeg bare snuppet et par stykker på KFC i fields, når jeg har været til træning, men nøj hvor er det lækkert med de her små delikate poser. Kan altid smage maden til lige meget hvor jeg er! Det er helt perfekt. Har ligeledes en masse liggende i en skål i køkkenet, som en nem måde at få doseret saltet på i f.eks. brød, kogevandet, maden m.m. Resten røg afsted på kontoret og en kasse røg ind i kantinen på studiet.
For at deltage skal du blot smide en kommentar herunder:
Alt fra et lille hjerte til hvad du vil bruge kassen til – måske stille den i kantinen på arbejdet eller skal den blot hjem i køkkenskabet?
Vinderne findes fredag d. 16 september kl 16! 🙂
konkurrence salt
Ps. Ifølge Bella er broccoli chips og hun kunne simpelhen ikke holde fingerne fra den da den blev plukket ovre i bedet. <3
*Sponsoreret indlæg
   

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Røget lakse dip lige til at nyde på terrassen