Kål røsti

Nem og lækker tilbehør til aftensmaden, selv de mindste syntes er sjovt at spise? Ja så læs videre nu, for røsties går aldrig af mode for en 4 årig, og heller ikke selvom der er kål i. Kål røsti
kål røsi opskrift
5 æg
1 tsk soya sauce
1 tsk sesamolie
1 tsk salt
80g hvedemel /rismel eller lignende glutenfri eller fuldkornstyper kan også bruges, men så er mængden nok lidt anderledes
2 L fintrevet kål(svarer til 1 mellem stort hoved) rødkål, spidskål, hvidkål – hvad du lige har liggende, vi lavede dem med rødkål pga farven.
4 finthakket forårsløg
Serverede dem med en chili sauce, opskriften kommer senere.
Pisk æg, soya sauce, sesamolie og salt og pisk melet i til sidst.
Fold kål og forårsløg i blandingen indtil det er godt fordelt.
Tænd en pande op på middelvarme med lidt olivenolie og brug en stor ske til at lave ‘klatkager af blandingen på panden, men pas på med at lave for mange af gangen, da der også skal være plads til de kan vendes. Steg dem 2-3 minutter på hver side indtil de er gyldne.
Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle inden servering.
Ingen kommentarer endnu