Svensk pølseret

Mandelsmør

mandelsmørDer er kommet en fin oversigt oppe i menuen, så det er nemt at finde rundt i de forskellige opskrifter. <3 Jeg er derfor igang med at fylde de forskellige underpunkter op med nye spændende projekter og opskrifter og har på det sidste haft fokus på grundopskrifter og krydderimix afsnittet, da det var den der havde færrest opskrifter liggende.
Vi er ligeledes gået godt igang med at eksperimenter med opskrifter på julekonfekt, både det rå, søde, salte og det lidt mere syndige til weekenderne 😉 og sjove idéer til madpakkerne. Men det er altid sjovt at høre andre om der er nogle steder de kune tænke sig mere inspiration.
Nogle steder du syntes det kunne være sjovt at få flere opskrifter ?
OBS: husk at deltage i bloggens konkurrence! Vinderne findes idag kl 16! 😀

Mandelsmør opskrift

Til et 500 ml syltetøjsglas, skal du bruge følgende;
500 g mandler
1 knsp salt (evt mere efter smag)

Tænd ovnen på 200 grader.
Rist mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir i 8-9 minutter.
Lad mandlerne køle let af inden de blendes. Hvis din foodprocessor ikke er så stor, så del mandlerne op i flere omgange og kør over flere gange.
Kom mandlerne i en foodprocessor og kør indtil du har en cremet masse.
Smag eventuelt til med salt.

Mandelsmør2

Leder du efter noget bestemt? Så tag et kig i menuen oppe i toppen eller brug søgefunktionen ude i højre side til at lede efter lige præcist det du står og mangler.

   

2 kommentarer

  • Sikke en fin blog! Jeg arbejder på et blogindlæg, hvor jeg tænker at linke til denne opskrift sammen med et billede. Jeg skal selvfølgelig sørge for, at folk ikke er i tvivl om, hvor billedet kommer fra. Håber at det er ok, og hvis ikke det er, så fjerner jeg det fluks 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nynne

      Det er helt iorden 🙂 Link endelig når indlægget bliver lagt op 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svensk pølseret