Blåbær - nordiske og amerikanske bær

Den BEDSTE vegetarret – Squash spaghetti med peberfrugtssauce

Den BEDSTE vegetarret - Peberfrugtssauce med squashDen BEDSTE vegetarret – Squash spaghetti med peberfrugtssauce
Jeg prøver så vidt muligt at have en kødfri dag om ugen, og ender ofte med at lave nogle af de samme opskrifter de pågældende dage, feks er falafler og pasta med tomatsauce og lignende oftest I høj kurv hos familiens mindset, så hvad med en omgang spaghetti med sauce, blot hvor spaghettien er squash og saucen er af grillede peberfrugter med en lækker revet ost på toppen! det er den absolut bedste vegetarret jeg har smagt, eeeeeeeelsker den <3 YUMMY
Man kan også lave squash røsti, hvis der er nogle squash ender tilbage der ikke bruges, opskriften findes her i bedste stop spild af mad stil.

Squash spaghetti med peberfrugtssauce  opskrift

Til 4 personer, skal du bruge følgende:
3 grillede peberfrugter
2 spsk olivenolie
50g gedeost eller rygeost, alt efter smag. (skal det være vegansk, så 50g Tofutti)
1 tsk salt
1 kg squash ( svarer ca. til 3 stk på en 20 cm)
100g forårsløg, finthakket
2 fed hvidløg, presset
2 spsk persille, grofthakket
Parmasan (vegansk: undlad ost eller erstat med vegansk ost)
Salt og Peber

Blend peberfrugterne med olivenolie, ost og salt til det er dejligt cremet, og smag det til, eventuelt tilsæt lidt salt og friskkværnet peber.
Brug en spirliner til at lave squash om til tynde spaghetti strimler.
Sæt en pande over med lidt olivenolie, og svits forårsløg og hvidløg I 2-3 minutters tid, og tilsæt så squash og lidt salt.
Steg dem i 1-2 minutter og tilsæt så saucen og varm op indtil saucen er opvarmet og klar til servering.

Velbekomme og inviter nu venindegruppen eller manden på mad! Selvom du måske – ligesom mand har en virkelig glad kødspiser, så er det altså muligt at få ham til at falde ned af stolen af bare begejstring over en vegetarret, det er denne ret bevis på 😉

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blåbær - nordiske og amerikanske bær