Den BEDSTE vegetarret - Squash spaghetti med peberfrugtssauce

Røget paprika mandler

Røget paprika mandlerVi er stille og roligt ved at gå væk fra at indtage raffineret sukker, og jeg er tilmed begyndt at få direkte ondt i maven og kvalme ved for meget sukker (troede jeg ALDRIG kunne ske). Derfor er vi begyndt at snacke nødder, tørret frugt og hjemmelavede lækkerier i stedet for. Det skal lige siges at tørret frugt altså er en lige så stor synder, men alt med måde og syntes nu det smager bedre, det er bare oftest nemmere at snuppe lidt slik istedet for at lave det helt store ræs i køkkenet. Derfor laver jeg ofte en stor portion mandler med forskellige krydderier, f.eks. chai krydderi, kanel, vanilje, paprika, kryddersalt, estragon og hvidløg, brændt lakrids eller soja. Her får i en lækker variant med røget paprika, som er lige til at gå til og kan opbevares i en lufttæt beholder efter til snacking.

Røget paprika mandler opskrift

Til en stor portion, skal du bruge følgende:

200g mandler
3 spsk røget paprika
Tænd ovnen på 150 grader.
Kog en kedel med vand og hæld over mandlerne og lad dem stå i 10 minutter.
Smut mandlerne og tør dem let med lidt køkkenrulle og kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir og drys med røget paprika og vend det hele godt sammen og spred dem ud på bagepladen og bag dem i 20 minutter.
you’re welcome.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den BEDSTE vegetarret - Squash spaghetti med peberfrugtssauce