Røget paprika mandler

Bryllupsdag og hemmelig E-bog

nemme-protein-bars0Idag har manden og jeg 3 års bryllupsdag, hvor tiden dog flyver afsted når man nyder livet. 😉
Vil i anledningen af vores ‘store’ dag gerne dele en lille hemmelighed med jer, og måske endda få lidt tips og idéer til hvad bøgerne skal indeholde, for de er nemlig stadig på tegnebrættet. Bryllupsdag og hemmelig E-bog.Har planer om at udgive forskellige e-bøger, både til atleten der vil leve billigere og sundere, børnefamilien der vil spare på budgettet og forskellige opskrifter og idéer til fryseren.

Den første bog i rækken vil være en opskriftbog på protein bars og transportable proteinsnacks. Kunne det have interesse ? Planen er en E bog med 33-35 forskellige opskrifter, som kridt og frit kan downloades her på siden.
Jeg har samlet en masse opskrifter gennem tiden som er blevet en succes, heriblandt en opskrift på fudge brownie protein bars og gojibær protein bars overtrukket med mørk chokolade. Jeg vil gerne dele opskrifterne med jer, men vil ligeledes gerne have dem samlet et sted og der er en e-bog virkelig et optimalt valg.
Alle opskrifter er optimale som måltidserstatning , til lige efter træning i tasken, på farten og hvornår man nu ellers har lyst til lidt ekstra, måske endda til aftenskaffen med god samvittighed?
Ville det være en bog du ville downloaded og bruge?
Giv endelig jeres holdning til kende herunder og hvis i har nogle idéer eller ting i ønsker en opskrift på.
Det gælder også for de to andre bøger, hvor den ene kommer til at være sjove idéer og tips til børnefamilien og den anden vil indeholde gode og nemme fryservenlige måltider, snacks, kager og cookies der alle kan fryses ned og tages op en kold efterårs dag og til de der uventede svigerforældre der kommer uanmeldt en søndageftermiddag.
Leder du efter noget bestemt? Så tag et kig i menuen oppe i toppen eller brug søgefunktionen ude i højre side til at lede efter lige præcist det du står og mangler.
tidligere opskrifter der måske kunne have interesse kunne være indenfor grundopskrifter: Verdens nemmeste tærtedejChai koncentrat til is chai latte, Ismejeriets grundopskrift på isbase, perfekt i alle former for is! <3, eller skal det være helt vildt og virkelig skaffe point derhjemme, så prøv med en omgang Chokolade proteinis eller måske en omgang nemme protein bars, som er hvor billedet stammer fra. 😉

aliexpress.com

2 kommentarer

 • Jenny

  Det vil afgjort være noget for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nynne

   Ihhhh fedt! 😀 Jamen så kommer den helt sikkert her ind fast til fri afbenyttelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Røget paprika mandler