Bryllupsdag og hemmelig E-bog

Hjemmelavet kokosmælk

Hjemmelavet kokosmælk2Vi elsker at bruge kokos og mandelmælk i diverse gryderetter, wok, grøntsagssupper, pandekager og kager, ja jeg kunne blive ved 😀 men kokos og mandelmælk er en så forfærdelig dyr affære. Så nu vi alligevel gik igang med at eksperimentere med at udvikle nye grundopskrifter for et par dage siden til bloggens afsnit med grundopskrifter ogkrydderier. Det blev pludselig oplagt at lave lige præcis de to ting vi nok bruger mest af. Hjemmelavet kokosmælk.

Hjemmelavet kokosmælk opskrift

Til 1L kokosmælk, skal du bruge følgende
4 dl kokosmel
6 dl vandBlend de to ting sammen på højeste hastighed i 4-5 minutter og si det derefter i en fin masket si. gem kokosplumpen og brug den ved enten at tilsætte den aftensmaden eller i en kage.

Leder du efter noget bestemt? Så tag et kig i menuen oppe i toppen eller brug søgefunktionen ude i højre side til at lede efter lige præcist det du står og mangler.
tidligere opskrifter der måske kunne have interesse indenfor grundopskrifter: Verdens nemmeste tærtedej, Chai koncentrat til is chai latte, Ismejeriets grundopskrift på isbase, perfekt i alle former for is! <3, eller skal det være helt vildt og virkelig skaffe point derhjemme, så prøv med en omgang hjemmelet mozarella ostekugler.
Hjemmelavet kokosmælkLeder du efter noget bestemt? Så tag et kig i menuen oppe i toppen eller brug søgefunktionen ude i højre side til at lede efter lige præcist det du står og mangler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsdag og hemmelig E-bog