Ovnbagte parmesan og hvidløgs kartofler

Sund ris a la mande trifli

Sund ris a la mande trifli Det bliver koldere som dagene går, og der er nu KUN 3 måneder til juleaften! Det skal fejres 😀 Så vi lavede en omgang ris a la mande trifli til dessert, Christian var vildt begejstret over at røre tingene sammen, så det er oplagt at stille tingene frem, så de små bare skal vende dem over i en stor skål og røre det sammen og pynte dessertglassene <3

Sund ris a la mande trifli

Til 4 små glas som mine, skal du bruge følgende:
50g mandler, gerne ristede i ovnen ved 200 grader i 7-8 minutter.
2 dl skyr (evt skyr neutral yoghurt eller skyr yoghurt med kirsebær/hindbær)
1,5 dl hytteost 1,5%
1 tsk vaniljepulver
evt. lidt sødemiddel, alt efter smag.
kirsebær sauce eller bærpure eller kompot.

Hak mandlerne og kom dem i bundene af glassene, gem evt lidt til pynt på toppen.
Vend skyr, hytteost, vaniljepulver og evt sødemiddel sammen og fordel det i de fire glas.
Top af med kirsebær saucen og lidt ristede mandler.
Glædelig snart jul om 91 dage! Ja det er lige om hjørnet… Hvad har i af planen i julen?
Sund ris a la mande trifli2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ovnbagte parmesan og hvidløgs kartofler