Sund ris a la mande trifli

Hjemmelavet mandelmælk

Hjemmelavet mandelmælkVi har de sidste par dage eksperimenteret lidt med ting man kan lave selv og sparer lidt penge og stadig leve sundt.
I får her den anden dag opskriften på hjemmelavet kokosmælk (LINK) og nu får i opskriften på hjemmelavet mandelmælk. Ligesom med kokosmælken, kan den laves både i en slowjuicer eller i en blender.

Hjemmelavet mandelmælk opskrift

Til 1 L, skal du bruge følgende:
125g mandler
1 L vand
evt. vaniljepulver

Start med at dække mandlerne med vand i en skål og lad den stå på køl natten over.
Dagen efter hældes vandet fra og 1 L nyt vand tilsættes.
Nu kan den enten køres igennem en slowjuicer eller den kan blendes i et par minutter, begge dele enten sies eller hældes igennem  et dørslag og plumpen gemmes til en kage, smoothie eller lignende 🙂 Du må endelig ikke smide det ud.
Tilføj nu enten lidt vanilje eller lad den være som den er. Den kan bruges i alle opskrifter der skal bruge mælk eller lign.
Den kan også bare drikkes som den er og kan holde sig på køl i 4-5 dage.

Leder du efter noget bestemt? Så tag et kig i menuen oppe i toppen eller brug søgefunktionen ude i højre side til at lede efter lige præcist det du står og mangler.
tidligere opskrifter der måske kunne have interesse indenfor grundopskrifter: Verdens nemmeste tærtedejChai koncentrat til is chai latte, Ismejeriets grundopskrift på isbase, perfekt i alle former for is! <3, eller skal det være helt vildt og virkelig skaffe point derhjemme, så prøv med en omgang hjemmelet mozarella ostekugler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund ris a la mande trifli