Hawaiiansk kylling med cashewnødder og ris

Broccoli salat med peanuts

Broccoli salat med peanutsElsker salater og har ofte siddet og stirret på alverdens salater online efter inspiration og i den sammenhæng blev jeg helt hooket på at lave nogle med broccoli, for broccoli er jo helt vildt lækkert i en salat? Har aldrig rigtigt været den store fan af broccoli, fra barnsben af var det ligesom noget man bare “skulle” spise for at blive stor og stærk ? (burde det ikke have været spinaten?) For ikke at komme helt ud på et sidespor, så får I her opskriften på en salat jeg faktisk er blevet stor fan af, og ja den indeholder broccoli som hovedrollen <3

Broccoli salat med peanuts opskrift

Som tilbehør til 4 personer:
1 stort broccoli hoved, brækket i buketter
250g (1 pose) edamame bønner
100g finthakket forårsløg
100g peanuts
100g peanut butter
1 spsk citronsaft
1 spsk hvidvins eddike
1 spsk soya sauce
1 spsk honning
2 spsk varmt vand (ikke fra vandhanen – det må man ikke indtage)
Sesamfrø til servering

Blancher edamame og broccoli i en gryde med letsaltet vand i 1 minut og tag dem straks op og kom dem i en skål.
Lav en peanut sauce ved at piske peanut butter, hvidvins eddike, soya sauce, honning og varm vand sammen.
Vend forsigtigt alle tingene sammen nu og server det i en stor serveringsskål til aftensmaden eller kom nogle nudler i og brug det til frokost. <3

Leder du efter noget bestemt? Så tag et kig i menuen oppe i toppen eller brug søgefunktionen ude i højre side til at lede efter lige præcist det du står og mangler.
Tidligere opskrifter der måske kunne have interesse var: kartoffel pandekager med ostChai koncentrat til is chai latte, Ismejeriets grundopskrift på isbase, perfekt i alle former for is! <3, og andre snacks kunne være; banansnack, proteinkugler med sød kartoffel og sesamfrø, figenpålæg til madpakken eller brunchen i weekenden eller verdens bedste chocolate chip cookies <3 <3 <3.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hawaiiansk kylling med cashewnødder og ris