Den nemmeste pizzadej

September top 5 opskrifter #2

For at slutte september af og starte oktober med maner, får i her de 5 mest populære opskrifter fra september måned; September top 5 opskrifter #2, august top 5 opskrifter #1 finder du her.

September bød på en masse nye ting og nye tiltag på bloggen. Vi flyttede over til bloggersdelight for en lille månedes tid siden og er ved at få styr på alle de nye ting, især en bestemt medarbejder inde hos Bloggersdelight har hørt en del herfra, for har haft lidt svært ved at slippe kontrollen over alt ved bloggen, den har jeg jo stået alene med de sidste 6 år på de forskellige blogs og platforme jeg har været på og nu kan jeg pludselig ikke pille ved skabelonen længere. –> lidt tektiknørdet er man vel altid.
September bød også på vores 3 års bryllupsdag, læderbrylluppet – hvem har dog bestemt de navne? Bomuldsbryllup, læderbryllup m.m.
Studiet er godt igang, havde den første eksamen i torsdags efter sommerferien, hvilket var utroligt svært at komme mig over, for jeg er jo kun lige kommet tilbage på skolebænken også skal jeg testes i min ‘nye viden’ efter blot 4-5 uger? 😀
Men oktober bliver nu også meget godt, vi snupper en uge til sydens sol i Canillas (bjergby tæt på Malaga i Spanien, red.), så skal ned til et kæmpe figentræ og en masse mandler, så der kommer helt sikkert en del af den slags herinde til den tid 😉
Her kommer læsernes top 5 opskrifter fra september:
Nummer 5: Hawaiiansk kylling med cashewnødder og kokosris, denne opskrift på nem og lækker aftensmad inspireret af vores sidste tur til Hawaii, har blot været på bloggen i få dage, men har slået en del opskrifter indenom og nået til top 5.
Hawaiiansk kylling med cashewnødder og ris
Nummer 4: Squash røsti. Super lækre og sprøde røsties med et twist. Super nemme at lave og en simpel måde at få grønt i teenagerne på.
squash-roesti0
Nummer 3: Svensk Pølseret. En nem og lækker klassiker, lige til at gå til. Ungerne vil elske dig for det 😉
SVENSK PØLSERET
Nummer 2: Squash Spaghetti med grillet peberfrugtscreme. Denne opskrift er nok min personlige favorit. Den simpelhen er så lækker, at man sagtens vil kunne overraske en “kødspiser” til en aften med wauv effekt.
IMG_7862

En klart vinder:
Nummer 1: Kartoffelpandekager med ost , denne opskrift er så optimal med lidt kartoffelmos rester fra dagen før, både til frokost, madpakken eller som nyt tilbehør til aftensmaden.
IMG_7880

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den nemmeste pizzadej