Lakrids mandler


Jeg laver ofte en stor portion mandler med forskellige krydderier, f.eks. chai krydderi, kanel, vanilje, paprika, kryddersalt, estragon og hvidløg, brændt lakrids eller soja. Her får i en lækker variant med lakridspulver, som er lige til at gå til og kan opbevares i en lufttæt beholder efter til snacking.
Lakrids mandler opskrift
Til en stor portion, skal du bruge følgende:
200g mandler
3 spsk rå lakrisdpulver
Tænd ovnen på 150 grader.
Kog en kedel med vand og hæld over mandlerne og lad dem stå i 10 minutter.
Smut mandlerne og tør dem let med lidt køkkenrulle og kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir og drys med lakridspulver og vend det hele godt sammen og spred dem ud på bagepladen og bag dem i 20 minutter.
You’re welcome.
PS: Denne opskrift var væk efter 15 minutter, nåede dårligt at tage et billede af mandlerne, så der mangler en del på billederne, da ungerne allerede havde fået smag for dem <3
PS: Denne opskrift var væk efter 15 minutter, nåede dårligt at tage et billede af mandlerne, så der mangler en del på billederne, da ungerne allerede havde fået smag for dem <3
Leder du efter noget bestemt? Så tag et kig i menuen oppe i toppen eller brug søgefunktionen ude i højre side til at lede efter lige præcist det du står og mangler.
tidligere opskrifter der måske kunne have interesse indenfor grundopskrifter: Verdens nemmeste tærtedej, Chai koncentrat til is chai latte, Ismejeriets grundopskrift på isbase, perfekt i alle former for is! <3, eller skal det være helt vildt og virkelig skaffe point derhjemme, så prøv med en omgang hjemmelet mozarella ostekugler.

tidligere opskrifter der måske kunne have interesse indenfor grundopskrifter: Verdens nemmeste tærtedej, Chai koncentrat til is chai latte, Ismejeriets grundopskrift på isbase, perfekt i alle former for is! <3, eller skal det være helt vildt og virkelig skaffe point derhjemme, så prøv med en omgang hjemmelet mozarella ostekugler.

Ingen kommentarer endnu