Oversigt over sødemidler 300

Hjemmelavet naturligt sødemiddel

Hjemmelavet naturligt sødemiddel Hjemmelavet naturligt sødemiddel2fter oversigten over sødemidler i forskellige former, skal i da ikke snydes for at i altså også kan lave et helt naturligt sødemiddel selv, måske det allerede er brugt i en morgen smoothien tidligere uden at tænke over det 😉 Nemlig dadler. Ved at blende dadler med vand, får du din egen flydende sødemiddel, der holder 6+ måneder på køl.

Hjemmelavet naturligt sødemiddel

Til et lille glas, skal du blot bruge følgende 4 ingredienser:
3 ½ dl vand
2 dl dadler
1 tsk citronsaft
1 knsp salt
Blendes sammen til en flydende dadelpasta.
Det søder ligesom sukker, og bruges 1:1.
Skal dog fortsat bruges med måde, det samme for diabetikere, da det indeholder fruktose.
Hjemmelavet naturligt sødemiddel2
Leder du efter noget bestemt? Så tag et kig i menuen oppe i toppen eller brug søgefunktionen ude i højre side til at lede efter lige præcist det du står og mangler.
tidligere opskrifter der måske kunne have interesse indenfor grundopskrifter: mozarella ostekugler, Ismejeriets grundopskrift på isbase perfekt i alle former for is! <3 eller måske er du interesseret i at få et overblik over de forskellige sødemidler der er på markedet og som bruges her på siden? Så læs min oversigt over mulighederne her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oversigt over sødemidler 300