Hjemmelavet naturligt sødemiddel

Sunde blomkåls tots

Sunde blomkåls totsBlomkål er blevet så populært som erstatning, feks blomkålspizza bunde, blomkålsmozzarella sticks, ristet blomkål med chia, glutenfri grillet ostesandwich, og nu også som små sunde blomkåls tots, lige til at dyppe i ketchup eller en i lækker lille selvvalgt dip. <3

Sunde blomkåls tots

500g blomkål, delt i skå buketter (svarer til et mellemstort hoved)
2 stort æg
80g finthakket løg
80g revet cheddar ost
100g hvederasp
80g panko rasp
2 spsk finthakket persille
Salt og peber
Sunde blomkåls tots1
Tænd ovnen på 200 grader og beklæd en bageplade med bagepapir.
Blancher blomkålen i en gryde med kogende vand i 2 minutter og tag dem op og dræn alt vandet fra.
Hak blomkålen fint og bland det med resten af ingredienserne. Form dejen til 24 stk og placer dem på bagepladen.
Bag til de er gyldenbrune og sprøde, i 18-20 minutter og vend dem halvvejs.
Nydes med ketchup eller din ynglings dip som tilbehør til aftensmaden eller som snack til en god serie 😉
Sunde blomkåls tots
Leder du efter noget bestemt? Så tag et kig i menuen oppe i toppen eller brug søgefunktionen ude i højre side til at lede efter lige præcist det du står og mangler.
tidligere opskrifter der måske kunne have interesse indenfor grundopskrifter: Verdens nemmeste tærtedejChai koncentrat til is chai latte, Ismejeriets grundopskrift på isbase, perfekt i alle former for is! <3, eller skal det være helt vildt og virkelig skaffe point derhjemme, så prøv med en omgang verdens bedste.
IMG_8012
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet naturligt sødemiddel