Verdens bedste lasagne

Nem æggesalat

æggesalatVi er godt igang med madpakkerne herhjemme, og der bliver lavet intet mindre end 3 stks hver eneste dag. Hovedsageligt er det manden der laver madpakker <3 Jeg er nemlig langt fra et morgenmenneske, jeg er typen der trækker den til sidste sekund om morgenen, det er desværre ikke det mest optimale i hverdagen, men nøj jeg elsker at putte under dynen og få ungerne ind, når de gemmer sig fra far og tandbørsten!
Jeg laver madpakker engang imellem, hvor den får den helt store tur med jeg ved ikke hvor mange forskellige ting og sager i alverdens former og farver, men det er mere sjældenheder end det er normen. Jeg står i hverdagen for at der både er lækkert pålæg, brød, snacks osv klar i køleskabet og skufferne til at fylde madpakkerne med.
Christian elsker rugbrødsmadder, så bager rugbrød om søndagen og laver lidt forskelligt pålæg i løbet af ugen, og en af favoritterne da vi havde høns (SKAL VI HAVE IGEN) var æggesalat, som han nu selv kommer og spørg om, inden han selv løber ud til bedet og plukker en stor håndfuld purløg.

Nem æggesalat opskrift

Til 1 350ml glas, skal du bruge følgende:
6 æg
5 store spsk creme fraiche
3 tsk stødt karry
1 lille håndfuld purløg
Salt

Start med at kogene æggene i 7-8 minutter, tilsæt eventuelt lidt eddike, for at gøre det nemmere at pille.
Tag gryden af varmen og hæld det kogende vand fra og kom gryden under den randende kolde hane og køl æggene ned.
Pil æggene og hak dem groft.
Bland creme fraiche, karrt og finthakket purløg, og vend æggene i.
Smag til med salt og opbevar den i en lufttætbeholder på køl.

Server på rugbrød med massere af purløg og små tomater. Perfekt til både børn og voksne 🙂

Leder du efter noget bestemt? Så tag et kig i menuen oppe i toppen eller brug søgefunktionen ude i højre side til at lede efter lige præcist det du står og mangler.
Der er en masse inspiration og opskrifter til frokost og madpakken her. Blandt andet er denne vegetarret med squash spaghetti med peberfrugtssauce perfekt i en bøtte på arbejdet, eller de her kartoffel pandekager med ost med resten af kartoffelmosen fra dagen før.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste lasagne