Nem æggesalat

Verdens bedste søde kartoffel

Verdens bedste søde kartoffelDenne lille anretning er såååååååå lækker og det perfekte tilbehør. Det er lige før at jeg dropper hovedelementet helt næste gange, bare for at kunne spise en kartoffel mere.
Opskriften opstod, da vi var en weekend i Wien på vores ‘bryllupsrejse’. Jeg overraskede Thomas flere måneder efter brylluppet med to pakkede tasker og vores pas i Amager Centeret, hvor han ikke vidste hvor vi skulle hen, før vi sad i flyet. Vi kom nemlig aldrig afsted på bryllupsrejse alene efter brylluppet, da turen gik til VM i Ironman på Hawaii kun 1 uge efter hjemkomst fra spanien og Torre del Mar hvor vi blev gift på stranden. <3 <3 <3
OH vi sad altså på en restaurant i Wien og fik serveret en bagt sød kartoffel med creme fraiche på toppen, bare sådan, så opskriften er derfor meget lig denne, da jeg simpelhen bare elskede den kartoffel og har flere gange lavet den og justeret lidt på ingredienserne, tilmed prøvet med forskellige krydderurter, men det ændrede for meget på smagen in my opinion ^.^ men det er jo helt op til den enkelte.
Nu får i 3 år efter ‘bryllupsrejsen’ endelig opskriften på den lettere omtalte kartoffel <3 Enjoy. Smid endelig en kommentar eller et billed af jeres version. 

Verdens bedste søde kartoffel opskrift

Til 4 personer, skal du bruge følgende:
4 søde kartofler
1-2 spsk citronsaft
2 spsk spicy salsa (kan undlades)
3 dl fromage fraiche
3 spsk citronskal

Tænd ovnen på 200 grader.
Bag kartoflerne i ovnen ligesom med en bagekartoffel. Ca 25-30 minutter alt efter størrelse.
Rør fromage fraiche sammen med citrosaften.
Lad kartoflerne køle let af inden de mases med en gaffel med citronsaft og salsa.
Anret kartoffel’mix med fromage fraiche og citronskal på toppen.
Anret fromage fraichen ovenpå og drys med citronskal.

Velbekommen! 🙂 yummy.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem æggesalat