Efterårsferien i Spanien

Æblekage smoothie – fyldt med protein

aeblekage-smoothie-fyldt-med-proteinDenne lækre æble smoothie, smager fuldstændigt som en omgang æbletærte. Den er sødet med et naturlig sødemiddel, opskrift finder du her. Æblekage smoothie – fyldt med protein er lige noget for dig der vil nyde godt af de sidste æbler fra efteråret og som ellers bare har en lettere sød tand der skal plejes i ny og næ, uden det måske behøver at indeholde en masse sukkerholdige ting. Æblekage smoothie – fyldt med protein.

Æblekage smoothie fyldt med protein

Til 2 glas, skal du bruge følgende:
2 store æbler
1 frosen banan
3 dl mandelmælk
1 dl skyr
1 tsk kanel
1 knsp stødt ingefær
1 knsp stødt muskatnød
2 spsk naturlig sødemiddel, her.
3 dl isterninger

Kom alle ingredienserne i en blender, og blend indtil massen er fin homogen og cremet.
Smag den til med daddel sødemidlet og server straks.
Pynt eventuelt med lidt kanel.

Søger du noget bestemt? Så finder du helt sikkert noget i menuen, hvor der er mange forskellige kategorier… Som blandt andet Drikkelse med en masse lækre opskrifter op til jul, prøv eventuelt at lave din egen alkoholsfri/børnegløgg, Aftensmad og tilbehør, hvor er Blomkåls tots et stort hit eller måske søg inde ved træning eller det sunde konfekt her op til jul 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferien i Spanien